SAMSUN / BAFRA - Mustafa Erdin İlkokulu

Ekm

Okulumuzda Afet Hazırlık Kulübü tarafından yangın ve deprem tahliye tatbikatı yapıldı.

Okulumuz en kısa sürede tahliye edildi ve tatbikat başarıyla tamamladı.

Tahliye edilirken acil çıkış kapıları ve yangın merdivenin kullanılmasına özen gösterildi.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda Pano çalışması yapıldı.

Okulumuz öğretmen, öğrenci ve personeline lokum ve gül suyu ikramı yapıldı. Hadis ve sünnetlerin yer aldığı yaka kartları dağıtıldı.

Ayrıca farkındalığı artırmak için okul zil sesleri değiştirildi ve Peygamberimizin tanıtıldığı video izletildi.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Şiirler okundu. Şarkılar söylendi.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı başladı.

Tüm Öğretmen, öğrenci, veli ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Eylül seminerleri 04/09/2023 tarihi itibari ile başladı.

İlk gün Öğretmenler Kurul toplantısı da gerçekleştirildi.

Tüm eğitim camiasına yeni dönemin hayırlı olmasını dileriz.

Okulumuzda 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü Yaza Merhaba Kermesi düzenlendi.

Kermeste Öğretmen-Veli-Öğrenci işbirliği ile birçok aktivite gerçekleştirildi.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Milli Mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bütün İstiklal kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi şükranla, minnetle ve rahmetle anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

May

Bilişim Haftası Etkinlikleri kapsamında internetin amaca uygun kullanımını ve siber ortamlarda karşılaşabilen bazı durumlarla ile ilgili hazırlanmış Siberay internet sitesindeki detaylı içeriklere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz bahçesinde öğrenciler öğretmenler ve velilerimizin coşkulu katılımı ile kutlandı.

Eyl

Yeni okul Müdürümüz Nuri KARA okulumuzdaki görevine başlamıştır. Müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz.

May

3-C Sınıfı öğrencilerimiz Matematik dersinde işledikleri SİMETRİ konusunu, Görsel Sanatlar dersinde pekişmesi için kes yapıştır çalışması yaptılar.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuz resmi sosyal medya hesapları...